EEN TRENDY STUDENTENKAMER VOOR WEINIG

04-04-2018

De jacht op een studentenkamer is vaak al slopend genoeg. Zoeken, stalken, reageren en spammen voor die ene kamer midden in het centrum. Uiteindelijk je kamer gevonden en dan? Dan moet je gaan nadenken over de inrichting. Je wilt vaak van alles, het liefst je eigen droompaleisje. Tot het budget in beeld komt die jouw plannen in een keer van tafel veegt, want mijn god wat zijn meubels en acessoiresires ontzettend duur. Toch kan het wel een leuke kamer voor weinig geld. hoe? Ik leg het je maar al te graag uit!

Laat de timmerman/vrouw in je naar boven komen
Ooit al eens zelf geklust? Zo niet, dan wordt dit je eerste keer! Heb je twee linkerhanden vraag dan iemand met een rechterhand om je te helpen. Want wat ga je maken? Je eigen bed van pallets! Een pallet bed is namelijk een goedkope en super trendy oplossing. Speur het internet eens af of ga langs bij bedrijven in de hoop dat ze nog een stapel pallets over hebben. Je kunt ze vaak voor weinig over nemen en soms zelfs gratis. Wat anderen als afval zien zie jij als de basis voor een heerlijke nachtrust. Je vindt online veel bouwtekeningen hoe je een pallet bed zelf in elkaar kunt knutselen. Je kunt een pallet bed maken van 6, 8 of meer paletten. Dit hangt ervan af hoe breed je jouw bed wilt hebben en of je met een of twee personen hierin slaapt.

Hergebruik verpakkingen als accessoires
Hier heb je misschien nooit over nagedacht, maar oude verpakkingen/producten kun je een nieuw leven inblazen. Met een beetje creativiteit of de creativiteit van een ander kun je heel wat leuke accessoires in elkaar knutselen voor weinig of meestal geen geld!