FASHIONABLE FOR THE KING!

06-04-2018

Nog even en dan is het alweer Koningsdag! Tijd voor een feestje, want onze koning wordt maar één keer 51. Iedereen viert Koningsdag op een andere manier. De kroegtijger vermaakt zich in de kroeg, festival lovers brengen een bezoek aan hun favoriete festival en sommige struinen uren de vlooienmarkt af. Hoe je Koningsdag ook viert je doet dit natuurlijk van top tot teen gehuldigd in oranje. Maar dit moet wel in stijl! 

Denk jij bij Koningsdag nog steeds aan die te grote T-shirts en niet-modieuze outfits? Dan heb je het mis! Er zijn zoveel leuke en stijlvolle fashion items te verkrijgen. Oranje is dan wel dé kleur tijdens Koningsdag, echt niet iedereen is fan. Jammer eigenlijk, want oranje kan juist erg leuk zijn, zeker in de lente. Om je een idee te geven hoe je stijlvol Koningsdag kunt vieren heb ik een aantal leuke items voor je op een rijtje gezet. Ik heb ze zo geselecteerd dat ze het hele jaar door te dragen zijn, zo geef je jouw geld niet voor maar één dag dragen uit!

Een oranje blousekraagje
Ben je niet het type die van top tot teen in het oranje wilt gaan dan is dit iets voor jou. Persoonlijk ben ik ook meer van de kleine details in het oranje dan dat ik mij geheel in deze opvallende kleur hijs. Ik voel me op zo'n moment net de oranje mascotte van het Nederlands elftal. Deze blousekraagjes van MyJewellery zijn de perfecte oplossing. De losse kraag is super stijlvol én geeft je outfit binnen no time een trendy uitstraling. 

Oranje bandana
Een vintage item dat lekker nonchalant staat maar toch ook stoer. Het voordeel van een bandana is dat je een bad hair day ermee kunt bedekken. Je moet er toch niet aan denken dat je net met Koningsdag je haar alle kanten op hebt staan. Een bandana kun je op allerlei soorten manieren dragen, de knoop naar achteren, de knoop naar voren of de knoop schuin op je hoofd. Ga je met Koningsdag naar een festival dan is de bandana ideaal. Je hoeft niet continu je haar voor je gezicht weg te halen en hebt hierdoor optimaal zicht op die leuke jongen die voor je staat. De bandana kun je bij allerlei online shops voor een leuk bedrag vinden. Deze komt van AliExpress, maar wil je hem aanschaffen wees dan snel want de levering is 12-15 dagen!


Een oranje pantalon
De pantalon is terug van weggeweest. deze heerlijk zittende broek is toch wat je wilt tijdens Koningsdag. Een 'nette' broek, dat is hoe veel mensen denken over een pantalon, maar het is maar net hoe je hem draagt. Met een leuk wit t-shirt erop en hippe sneakers eronder maak je hem juist enorm stoer. Deze pantalon is van Tom Tailor, maar er zijn genoeg andere leuke te vinden. Hoe dichter we bij Koningsdag komen hoe groter het aanbod.


Levi's T-shirt
Levi's shirts, wie heeft ze niet? Toch durf ik te wedden dat je deze versie nog niet hebt? Leuk te dragen op een spijkerbroek en zelfs met een jasje eroverheen blijft de oranje touch zichtbaar. Het weer in Nederland kan namelijk nog wel eens tegenvallen, denk terug aan Koningsdag vorig jaar... Dit shirt is te bestellen bij Zalando, maar wees wederom snel, want ik denk dat ze hard gaan tijdens Koningsdag!


All Stars
Jajaa, deze iconische schoen is verkrijgbaar in het oranje! De All Stars van Converse zijn de meest gedragen schoenen over de hele wereld. Het voordeel van deze schoenen is dat je ze overal bij kunt dragen en ze lopen heerlijk. Mors je bier over deze schoenen (wat gegarandeerd gebeurt als je gaat stappen) of moet je door de modder stappen, geen probleem. Je kunt ze gewoon in de was doen. De oranje kleur is een gewaagde kleur, maar het heeft een voordeel: ze worden goedkoper aangeboden dan de standaard kleuren, dus doe eens gek en schaf ze aan!


Accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken!
Maak het jezelf makkelijker en kies voor één oranje item, die je vervolgens aankleedt met leuke sieraden en accessoires. Of je nu gaat voor oranje of rood-wit-blauw, geen outfit is compleet zonder de juiste style items. En zeg nou zelf: een feest outfit zonder style items is als een Koning(in) zonder kroon! Wist je bijvoorbeeld dat oranje zich perfect laat combineren met goud? Deze toffe sieraden draag je niet alleen tijdens koningsdag, maar zijn het gehele jaar stijlvol om te dragen.


Oranje Boven, Oranje Boven.. Op Koningsdag is fashionable noch comfortabel het codewoord en dankzij deze selectie van kleding en accessoires loop je straks ook stylish over straat. Sla alvast je outfit in, want voordat je het weet proosten we op de koning, cheers!