24 BOTTLES 

06-02-2018

Ik ben een enorme liefhebber van warme dranken en wil hier ook onderweg van kunnen genieten. Dus ging ikopzoek naar de ideale drinkfles, die aan mijn wensen voldoet en er ook nog eens mooi uitziet. Ik ben een enorme lifestyle goeroe en kijk altijd naar het design van een product. Naast dat een product functioneel moet zijn, mag het best opvallen. 

Ik liet mijn oog al snel vallen op de thermo drinkfles van 24bottles. 24bottles is een Italiaans merk dat als doel heeft om het aantal plastic drinkflessen te verminderen. dit doen zij door een collectie waterflessen op de markt te brengen die met zorg zijn ontworpen, een hoge kwaliteit hebben en die je makkelijk meeneemt. daarnaast zijn de flessen duurzaam van roestvrijstaal. Maar zeg nou zelf, zien ze er niet gewoon prachtig uit! Een drinkfles die mijn koffie, thee of soep onderweg tot wel 12 uur warm houdt en mijn drinken in de zomer tot maar liefst 24 uur ijs koud houdt. Met die boodschap was ik om en de drinkfles kwam op mijn wenslijstje te staan. 

Yay!
Met kerst kreeg ik de 24bottles thermofles in het ice white. De dag erna heb ik de fles direct uitgeprobeerd toen ik een dagje erop uit ging. Ik heb hem gevuld met mijn lievelingsthee (Notendroom) en had bedacht om de thee te bewaren voor de terug weg. En ja, het is inderdaad waar wat ze erover zeggen. Acht uur na het vullen heb ik de eerste slok genomen van mijn thee en raad eens, de thee was nog gewoon gloeiend heet. 

Vandaag de dag neem ik de fles overal mee naar toe. 's ochtends vul ik hem met koffie of thee om de vroege treinreis door te komen. 's avonds gaat die mee naar de sportschool, dan vul ik hem vaak met water. En waar de warme dranken gloeiend heet blijven, blijft het water heerlijk koud. Ik dronk altijd met moeite water, maar nu mijn water ijskoud blijft smaakt het direct een stuk beter.

Je betaald er wat voor, maar dat is het zeker waard. Tel al die plastic flesjes die je per jaar aanschaft maar eens bij elkaar op, wedden dat je op een hoger bedrag uitkomt?


Bron: Pinterest
Bron: Pinterest
Bron: Pinterest
Bron: Pinterest