WAAROM MANON SPRENKELER DESIGN?

WAAROM BEN IK DE AANGEWEZEN PERSOON OM JOUW WENSEN TE REALISEREN?

CREATIVITEIT
ON TOP!
 

Ik laat de identiteit van jouw bedrijf 

op een creatieve en professionele 

wijze uitstralen. 

BEHAALDE ONDERSCHEIDINGEN

Nationaal kampioen (Skills Heroes) 
en 4e op het Europees kampioenschap (EuroSkills).

SNELLE, PERSOONLIJKE COMMUNICATIE

Ik ben voorstander van een duidelijke 
en vlotte communicatie en probeer altijd zo spoedig mogelijk te antwoorden.

MANON SPRENKELER 
// GRAFISCH VORMGEEFSTER

 • WINNAAR SKILLS HEROES 2018 (NK)
 • 4e EUROSKILLS 2018 (EK)
 • WINNAAR MEDAL OF EXCELLENCE 
 • CUM LAUDE AFGESTUDEERD 
 • STAGIAIR - REBLE
  FEBRUARI 2018 - JUNI 2018
 • JUNIOR GRAFISCH ONTWERPER - STUDIO VOORHUIS
  JUNI 2016 - SEPTEMBER 2016
 • STAGIAIR - STUDIO VOORHUIS 
  FEBRUARI 2016 - JUNI 2016

HET GEZICHT ACHTER
MANON SPRENKELER DESIGN

Manon Sprenkeler Design is een creatief, bruisend en jong bedrijf en zoals de naam als verraadt opgericht door Manon Sprenkeler. Manon wilde naast haar studie ook graag voor 'echte' klanten aan het werk gaan in plaats van veelal fictieve projecten doorlopen. Daarop besloot ze halverwege het vierde jaar van haar studie om een eigen onderneming op te starten. Inmiddels is ze cum laude afgestudeerd als grafisch ontwerpster en heeft ze niet stilgezeten. Ze is Nederlands kampioen geworden in haar vak en daarmee heeft ze een startbewijs weten te bemachtigen voor de Europese wedstrijden. Hier is Manon 4e van Europa geworden en ook heeft ze de medal of excellence gewonnen, een medaille die je ontvangt wanneer je boven gemiddeld hebt gepresteerd. Ondanks al deze successen vindt Manon één ding het belangrijkste en dat is dat ze in de afgelopen jaren haar grootste passie heeft weten te ontdekken.

Manon werkt voor verscheidene doelgroepen. Zo heeft ze het afgelopen jaar veel (startende) ondernemers mogen voorzien van een professionele huisstijl, maar ook de meest bijzondere projecten mogen aangaan met gevestigde bedrijven. Manon vindt het belangrijkst dat de identiteit van het bedrijf in de uitingen naar voren komt, het moet de boodschap en het verhaal versterken, niet het tegenovergestelde. 

Ben je nou net opzoek naar iemand die samen met jou meedenkt hoe je jouw bedrijf, product of identiteit kan neerzetten of versterken? Dan hoef je absoluut niet ver te zoeken, want Manon Sprenkeler Design staat voor je klaar. Manon biedt maatwerk prijzen naar budgetterende mogelijkheden dus aarzel niet en neem vrijblijvend contact op of dien een offerte aanvraag in.

Manon Sprenkeler Design heeft samen mogen werken aan toffe projecten met o.a.: Life & Mobility, Gemeente Doetinchem, Kupan B.V., Band of Books, Allemediavacatures.nl, Tour Guide en nog vele andere bedrijven.