WAAROM MANON SPRENKELER DESIGN?

WAAROM BEN IK DE AANGEWEZEN PERSOON OM JOUW WENSEN TE REALISEREN?

CREATIVITEIT
ON TOP!

 Ik laat de identiteit van jouw bedrijf op een creatieve en professionele wijze uitstralen.

.

WINNAAR 

SKILLS HEROES 2018

Trotse nationaal kampioen van de Skills Heroes vakwedstrijden op het gebied van grafische vormgeving.

SNELLE, PERSOONLIJKE COMMUNICATIE

Ik ben voorstander van een goede en duidelijke communicatie en probeer altijd z.s.m. te antwoorden.

MANON SPRENKELER (1998)
// GRAFISCH VORMGEEFSTER

 • WINNAAR SKILLS HEROES 2018
 • DEELNEMER EUROSKILLS SEPTEMBER 2018
 • STAGIAIR - REBLE
  FEBRUARI 2018 - JUNI 2018
 • JUNIOR GRAFISCH ONTWERPER - STUDIO VOORHUIS
  JUNI 2016 - SEPTEMBER 2016
 • STAGIAIR STUDIO - VOORHUIS
  FEBRUARI 2016 - JUNI 2016

HET GEZICHT ACHTER
MANON SPRENKELER DESIGN

Manon Sprenkeler is een creatief, bruisend en jong bedrijf en is zoals de naam al verraadt opgezet door Manon Sprenkeler. Manon volgt momenteel de opleiding tot Mediavormgever. Ze is geslaagd voor de examens en zit in de laatste fase van haar opleiding: de afstudeerstage. Ze is volop aan het trainen, want in september mag ze Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese vakwedstrijden op het gebied van grafische vormgever. Nederlands kampioen mag ze zich al noemen, nu op naar een mooi resultaat in Budapest!

Manon merkte de laatste jaren dat veel (startende) ondernemers, vloggers, bloggers, etc. wel een professionele uitstraling willen voor hun bedrijf, maar vaak schrikken van het kostenplaatje. Dat moet anders kunnen dacht ze. Om een dienst voordeliger aan te kunnen bieden, moet je krimpen in de benodigde uren. Dit wilde Manon gaan doen, zonder dat het ten koste zou gaan van het eindproduct. Ze merkte uit eigen ervaring
dat de meeste tijd vaak gaat zitten in het afspreken met de klant. Dat moet anders kunnen en vooral in haar drukke weekschema is afspreken met de klant lastig. Ze wilt zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met haar diensten en op deze manier kan ze dat bereiken.

Klanten kunnen via de website van Manon Sprenkeler Design een formulier ofwel briefing invullen en daarmee een offerte opvragen. Ze beschrijven hun bedrijf, wensen en andere op- en/of aanmerkingen. Op basis van deze informatie maakt ze een offerte en bij akkoord hiervan gaat ze aan de slag tot een ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf.

Ook met minder geld een professionele uitstraling voor je bedrijf creëren, dat is waar ze naar streven bij Manon Sprenkeler Design.