het boek over vakwedstrijden
The Challenge of a LifetimeMijn naam is Manon Sprenkeler, grafisch ontwerpster. In dit boek neem ik je mee door mijn traject in aanloop naar eeuwig succes. Mijn leven is in een tijdsbestek van een half jaar compleet overhoopgegooid. Ik zou volgend schooljaar naar het hbo gaan, maar plots koos ik voor een tussenjaar om mijn droom na te jagen. Een verhaal waarin ik mijn passie bevestigd heb gekregen, onverwachte zaken werkelijkheid zijn geworden en ik mijzelf op meerdere vlakken heb mogen doen verbazen. Dit alles heeft geleid tot een jonge, ambitieuze vakvrouw, die nog nooit zo sterk in haar schoenen heeft gestaan als nu. Verandering is goed om het grotere doel voor ogen te kunnen blijven houden. Dankzij deze vakwedstrijden weet ik meer dan ooit wat ik wil bereiken en is dit slechts het begin van een nog grotere droom. Met dit boek hoop ik het minderwaardigheidsgevoel over het mbo-onderwijs onder de aandacht te brengen, want juist het mbo heeft mij de kansen gegeven die ik op het hbo niet zou hebben gekregen.

Inmiddels vind je het boek op veel verschillende locaties in het land, zo hebben alle mbo-scholen in Nederland een exemplaar. Ook het ministerie van OCW en verscheidene ministers zijn in het bezit van het boek, ben jij de volgende die ik mag gaan inspireren?